Elgydium Repair Gel Buccal Tube 15ml Verv.3644960

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ELGYDIUM Repair ondersteunt het natuurlijke genezingsproces van mondzweren en mondirritaties. Deze letsels zijn pijnlijk en gênant en tasten de levenskwaliteit van de getroffenen aan. De gel verlicht de pijn snel en blijvend en vormt een beschermende film.
Het is vrij van parabenen en alcohol, prikt niet en heeft een zoete kamillesmaak. Twee- tot driemaal daags met een schone vinger in een dun laagje op de laesies aanbrengen. Het is geschikt voor gebruik bij kinderen vanaf 3 jaar en bij volwassenen.

Gebruik

Handen goed wassen voor en na gebruik.

3 keer per dag met een schone vinger in een dun laagje op de letsels aanbrengen.

Het is aan te raden om ten minste 30 minuten na het aanbrengen niet te eten of te drinken.

Raadpleeg uw arts als de letsels langer dan 10 dagen aanhouden.

Samenstelling

GLYCERIN. WATER (AQUA). CARBOMER. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE. ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT. CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE. CITRIC ACID. POTASSIUM SORBATE. SODIUM BENZOATE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM SACCHARIN

Indicatie

Pijn - Genezing van mondletsels.

Contra indicatie

Buiten bereik van kinderen houden.

Niet gelijktijdig met een andere orale behandeling op dezelfde plaats aanbrengen.

In geval van een allergische reactie of bijwerking, de behandeling stoppen, spoelen met helder water en uw arts raadplegen.

Gegevens
CNK4680609
FabrikantenPierre Fabre
MerkenElgydium